söndag 27 september 2009

Trogna Medlemmar :) [ Earth ]
Trots kvällens problem med Teleport kom ni Partypeople till kvällens Earth, jag va väldigt nervös, men det gick snabbt över, vilken kväll. Kvällens DJ fick köra Jazons tunes, och det blev väldigt lyckat. Till mina kollegor : Jag saknade er lite i kväll.

Till alla andra: Tack för att ni kom till Earth även i kväll

/NEO

PS: Egil...du kom med på bild... :)

lördag 26 september 2009

[ EARTH ] 2009-09-26
Hej Partypeople,

I kväll blir det speciellt då varken Missk, Jazon eller Ice kan delta, men jag tänker iaf infinna mig på Earth från 2200, så kom gärna förbi och dansa till sköna
tunes ifrån Radio 7, jag lovar att agera Host, DJ, och eventuellt Ljusen.

"Come Party with us" (Me)

NEO

söndag 20 september 2009

Bra ös på [EARTH]!

I lördags var det återigen dags att dansa loss på klubb [EARTH] och det blev en bra kväll. Premiär var det också för [EARTH]:s nya dj-bås och dj-tavla och DJ Jazon fick en bättre kontakt med publiken.Efter det svettiga danspasset fortsatte en del till det nya stället i Malmö för att fortsätta festa. Ni vet det där man kryper in i en svamp... :) Kanske nån som var där har några bilder därifrån?

/Ice

tisdag 15 september 2009

Prästens lilla kråka...

Ikväll var jag i Malmö sandbox och vad får jag se om inte en hoj-kråka!
Den gamla sången "Prästens lilla kråka..." kommer till minnes.
För än slank hon hit, sen slank hon dit och än slank hon in i häcken!!
(Men hon var snart på benen igen. :)
Fotnot:
Man ska inte underskatta Malmö Sandbox.
Man vet aldrig vad man kan få se en tisdagkväll som denna! ;)

måndag 14 september 2009

Kul i lördags och mot nya horisonter!


Som n redan vet har ju Ui lämnat över ansvaret för [EARTH] till oss i Earth-Crew, och lite funderade man väl över hur vi ska fortsätta med klubben.

Men efter lördagens fest känns det väldigt bra. Vilken stämning det var och underbara partypeople fyllde på hela tiden. Jättekul!!!

Härlig stämning alltså, och vår nya vakt behövde aldrig rycka in heller. Jag testade ju om han var på g och han verkar vara en vaken och skärpt..... ehm..... kille.
Det blir mer nya, roliga saker på [EARTH] framöver och info om det kommer ni få senare. ;)

Så alltså, mot nya horisonter, och det ska bli hur kul som helst att få uppleva den resan med er! Vi ses på lördag!
// missK
Festbilder: Ice Harthson [EARTH]-bild: missK Magic

lördag 12 september 2009

[EARTH]-crew tar över ledningen

Ui kommer att lämna över ledningen av klubb [EARTH] till oss i [EARTH]-crew för att kunna fokusera mer på andra projekt. Vi kommer att fortsätta driva klubben i samma andasom tidigare men med tiden kommer lite nyheter att dyka upp.
En nyhet som träder i kraft direkt är att vi börjar en timme tidigare från och med nu. Den nya tiden blir alltså 22.00 - 00. 00 (svensk tid), 01:00 - 03:00 (SL-tid).

Så damma av dansskorna och värm upp en timme tidigare ikväll för klockan 22.00 kör vi igen. Hoppas vi ses! :)

tisdag 8 september 2009

Nytt ställe!För ett par dagar sedan vaknade en liten idé som resulterade i att jag rezzade en prim på malmö till ljudet av ett "Hmmm...". Jag började dra ut den på längden och lite på bredden men lämnade höjden som den var. Sen blev det en till brevid, sen ännu en, sen en till. Sen började jag ändra form på vissa, rev några och ersatte med nya och provade lite fram och tillbaka med texturer. Då och då tittade vänner förbi med uppmuntrande men också nyfikna kommentarer. Och jag måste säga att med deras hjälp så tycker jag faktiskt att den första rezzade plywoodprimen blev till något riktigt bra och ovanligt. Det sticker ut lite från allt det övriga på malmö och flera vänner har varit med och satt ut just sin egen personliga prägling på stället med detaljer.


Men nu ska jag inte pladdra mer om det utan ni får själva ta den lilla dörren vid svamparna på marken och krypa ner likt alice i underlandet och utforska vårt nya tillskott i Malmö-miljön.

Jag hoppas att ni kommer att gilla det lika mycket som jag!


slurl till teleportsvamparna: http://slurl.com/secondlife/Malmo%203/48/153/24

(Pssst... föreslår att ni går in på World- Enviroment Settings och ändrar till Sunset före ni kryper in i kaninhålet!

söndag 6 september 2009

[EARTH] vad hände?


Hej Lovely Avatars,

RL ställer till det ibland, och det blev min tur i helgen, tyvärr fick jag höra att det inte blev nån Earth afton i lördags, det va många gröna prickar utanför och innanför klubben, otur nog blev det fler ut av crew som fick problem med att logga in och köra kvällens event.

Men snart är det lördag igen :) då kör vi


NEO

PS: som ni ser på bilden, är jag sittandes i klubbens lokal så mycket saknad...