torsdag 30 april 2009

Blir det nåt beach party ikväll

Hej! Wizanna, er värd på Playa de Suecia här.

Ingen har väl missat att det är valborgsmässoafton idag.

Då är många av oss upptagna i RL. Även jag kommer nog inte vara inloggad så mycket idag. Jag kanske kommer online lite senare.

Nåja Robban Rexen kommer att vara DJ på playan. Och er värd för kvällen blir Svessa Hax. Dom kommer att köra igång festen som vanligt kl 21, och stanna kvar för eventuella eftersläntare som kommer online efter diverse korvgrillning och sådant i RL.

Dagen i ära har jag tänt en majbrasa på området.Vi ses/ Wizanna Hax.

onsdag 29 april 2009

Sabotage eller protest?


Någon har på ett subtilt sätt uttryckt sin åsikt om Bänkarna :O
Den skyldige har ett långt straff i snickerboa att se fram emot!
/Sheriff Kidd

Mash Rhode Live i Second Sweden Park 29 april kl 21.00


Live musik i parken ikväll för er som vill partaja. Vi startar 21.00 (12PMSLtime)
efter forsätter partyt som vanligt med vår trogna urbra DJ Fia Wycliffe.

söndag 26 april 2009

Tack alla för en kul natt på [EARTH]!


Attans att jag missade [EARTH]! Det låter som om vi stackare, som inte var där, har missat en festnatt med rejält röj och härlig stämning! Upprymda NEO och Jazon berättar nöjda att det var bra tryck hela tiden, och mycket folk. Och rekord sattes på efterfesten i VIP-rummet. Hela 15 stycken trotsade den sena natten och festade vidare, vad roligt!!!

Bilderna från Lelle, Jazon och NEO övertygar mig också om att [EARTH] är stället man skulle ha varit på i natt. Härliga människor!!! Roliga, coola, snygga och tokiga! ;)
Titta bara själva![Lelle]


[Lelle ]


[ Jazon]


[ Lelle]


[NEO]


[Jazon]


[Lelle]


[NEO]


[Jazon]


[Lelle]
Och så frågan som hängde luften, skulle Ui dyka upp?
Ja, visst gjorde han det, och röjde. Men så....... POFF!!!!...
borta!? Vart tog Ui vägen?
Kommer han tillbaka nästa lördag, och har han något alldeles extra på gång då......? ;) Spänningen stiger ytterligare!!!
to be continued......
Peace on [EARTH]
Ui, Jazon, NEO och missK

lördag 25 april 2009

Äntligen lördag!!!!


Lördag igen, det känns som det har gått en evighet, men så är den äntligen kommen. Jag går ner för trappan på Earth för att kolla läget, innan jag tyvärr måste avvika för andra uppdrag denna lördag. Jazon står och soundcheckar med ena handen mot örat, huvudet på sned. Drar igång en låt för att komma i stämning.
NEO går runt och verkar vara på lika bra humör som vanligt. Jag hör honom viska tyst för sig själv "party, party, party!" innan han skiner upp i ett glatt leende, när han minns förra lördagen.
Spänningen stiger. Frågan som ingen ännu har svar på, hänger i luften. Kommer Ui att visa sig? Kanske sitter han bara och smyglyssnar på musiken och dom glada skratten någonstans. Ingen vet, ingen vet.
Snart kommer Earth att fyllas med glada fest-sugna människor igen, och du är bjuden!!!! Kom och festa med oss på Earth!!!! Vi är redo, är du?
Ui, Jazon, NEO och missK

torsdag 23 april 2009

Nu ere fart i Annabellas Cafe igen.

Nu har jag vilat upp mig efter påsken i det varma tropikerna i en ännu varmare famn. Nu är hon tillbaka på Cafeet. Bullarna varma och kaffet klart. Lunchen serveras som vanligt, ala carte ROCK on bread and Roll on danceball. :-)
Här syns Estella och Egon.. nää *suddar så hette inte snygging estelle släpade in på cafeet :-) Oggen hette han. trevligt folk på annas cafe så kom möts. välkomna.
Inte nog med det har införskaffat en lagfri jukebox. Så välkomna till Dagnys musik och Annas Fik.

måndag 20 april 2009

Krya på dig Ui


Nu vet vi du lever.. gör som jag säger nu.. håll dig varm ..

På tal om påsken som var i Second Sweden


Vill ge ETT STORT TACK till alla ni som hjälpte till att göra påsken i Second sweden och hjälpte mig att kunna genom föra alla ideer. Så ett SUPER TACK TILL,
Ui Beam som lät mig med fria händer göra min ide´samt backade upp mig i 180%,
Tack Petgirl som klappar mig i ryggen och ger mig mod och styrka samt tack för dekos runt dansbanan,
Tack, Aake, Allesia, Fia, Petgirl och Danny för bidrag och hjälp i ägghunting.
Tack Danny som byggde vespa-racebanan och Lelle som hjälpte till med dekorationer och Fia som bidrog till ett B-race för de som kom tvåa.
Tack Lelle som är min tryggghet i SS , min security och alltid hjälpsam.
Tack alla Djs som ställde upp trots det var påsk Fia, Jazon, GeneVincent & Siren.
Tack till artitserna Bara Jonson, &Miky Andretti
Och SUPERTACK till alla som kom och va med på festligheterna. Kram från AB & Danny

söndag 19 april 2009

Wildstar Writer i kväll Söndag 19 april 21.00


Men oj.. nänänä va inte oroliga.. jag har inte blivit snurrig.. men tyckte ett litet spontan inslag i Söndagen inte skadar. Så ikväll spelar Wildstar Writer i parken och under håller er en timme, den som vill. Välkomna.

Wohooo!!! Het lördag på [EARTH] igen!


Så var lördagen äntligen här och dax att röja på [EARTH]s dansgolv.
Det blev en kväll/natt med super musik av Jazon, glad stämning, och dans!
Kul att så många ville komma, och även roligt att det kom en hel del utifrån, från andra länder med!!! Tack alla och hoppas att ni hade lika roligt som vi!!!!
// Jazon, NEO och missK

fredag 17 april 2009

Provdans med AnnaBella


Fredag eftermiddag fick Apmel göra tjänst som provdansare med AnnaBella så hon kunde kolla om musikerna, Somerset Oh & Rhode, var nåt att ta hem till Second Sweden. Tror det!

måndag 13 april 2009

[EARTH] film av Neo från helgen!Som vanligt så var [EARTH] packat med sköna avtarer i Lördags och festen pågick till 03.00 !! För er som missade helgens gigg så kan ni se filmen här.

/Ui

söndag 12 april 2009

VESPA RACE ETT FANTASTISKT ROLIGT

HAHAHA VILKET RACE!!!!!!

Det var kaos och skratt och dikeskörningar... presenter vinnarna här


1:a Lelle 2: a Frezzy och 3:a Marko GRATTIS
Sedan tyckte Fia som for iväg...gud vet vart ... hihi dikes eller fyllkörning? att vi borde ha ett B-race för alla 2:or i raceteamen och donerade 200L Och winner i B-race Kiky !! grattis

Vi saknade svenskarna.. tyvärr. men vädret och äggen har nog gjort sitt tilll.. Tack alla som kom. Tack Lelle för super suport och säker security när alla kunde rezza :-) no greifers så långt ögat såg :-) kram från en trött Anna

Tack alla för ännu en superkväll på Earth!!!!!!!!

Wow, vi gjorde det igen!!!!! Över 30 pers röjde på Club Earth inatt!! Så kul!!!!

DJ Jazon spelade asbra musik som vanligt!


"Party, people, party!!!!!!"


Coola brudar!


Glatt partyfolk!


Skönt att vila lite efter allt dansande!

För dom som ville, fortsatte efterfest i VIP-rummet till långt in på småtimmarna..........


Vi ses nästa lördag igen och då får vi hoppas att allas vår club-ägare, the boss, the one and only, Ui Beam, är tillbaka!
Tack alla för ett ännu ett kul PARTY! //Jazon, NEO, missK
(tack Lelle för bilderna utan spanksymbol)

Vespa racet i Sec Sweden och Rockabilly kväll

Idag tänkte jag vi skulle försöka oss på ett vesparace. Vespan är från 50-talet och rostbehandlad och otrimmad. Anmälning till tävlingen görs kl 14.00 när tilläckräkligt med teammembers finns på plats startar racet. ca kl 15.00 . regler kommer delas ut och hjälm och vespa (hjälmen ett måste" citerar Petgirg).

Priser blir det. 1:an 500L, 2:an 300L & 3:an 200L och sen pokal förståss och gratis skumpa :-) hjälm och vespa får brhållas.


Danny Tiratzo har byggt upp den fina banan. På bilden vilar han lite efter hårt arbete.
Kl 21.00 rockabilly retro party i parken, se det som efterfesten på påsken:-) Dj inga mindre än GeneVincent tigerpaw och Siren från TON UP ROCKERS. Tänk Retro. Vi ses i parken.

kram Annabella och Danny

lördag 11 april 2009

MIKY ANDRETTI LIVE 21.00 i SECOND SWEDEN

IKVÄLL PÅSKAFTON 21.00 spelar Miky.Missa inte denna gitarrist från Italien. Han har lirat gitarr sen 10 års ålder, spelar RL med sitt band, lirar låtar från Gary Moore ( bättre än Gary själv :- tycker jag) Carlos Santana och många fler även egna låtar.. kom och njut .

Efter fortsätter party med DJ Frosty.
Sedan Som vanligt Öppnar EARTH kl 23.00 Med DJ JAZON förståss , så sedan e det bara välja :-) GLAD PÅSK AFTON!!

Vinnaren på temapartyt


. Mycket folk var där och många utklädda i gult jag är glad jag slapp vara enväldig domare.. det hade blivit så svårt petgirl tulippa var med oxå och mabbie gulbird, fnytte allgul och bock totalgul.. för att nämna ngr få av alla. bara var bara sååååå bra. DJ Jazon va i sitt esse... otroligt bra musik ända fram till kl 00.30 och tack Puffen, super jobb som host.
Och grattis till Karola silverstedt som fick flest votes och kammade hem 500L

fredag 10 april 2009

bara jonson LIVE ikväll i parken Second sweden

Hej alla.. Ikväll fredag KL 21.00
uppträder bara jonson LIVE i parken second sweden.. efter party med ingen mindre än Jazon som DJ.. men garanterat minimalt med house och trance musik...


inte nog med det.. TÄVLING 500L att vinna... Bäst i PÅSK/GULT . välkomna

torsdag 9 april 2009Det ett kanon party igen. 27 pers under 2 timmar samtidigt inte dåligt. alla verkade äggstra glada. Buckley var både rolig och bra tyckte många. Efter hans framträdande tog Fia Wycliffe (Klart jag partajars egen DJ över. Hon är kanon. Ser adrig henne missa en önskning så alla e nöjda och glada. hihi även om jag har täta toabesök ( internt skämt) p.g.a raimstain eller vad dom heter ;-).

Kanon Tack till Fia. och Tack till alla som kom och Tack för många donerade till nästa artist. Tack Alla. Och Tack Petgirl som hjälpt mig dekorera med dom "små äggen " runt scenen .

PS. Nästa party.........

Fredag TEMAPARTY PÅSK/ GULT (bäst i Gult 500 Linden riksdaler) & Bara Jonson LIVE och DJ Jazon lånad från "EARTH" Garanterat nästan Housefritt :-)

onsdag 8 april 2009

Buckley Moonwall LIVE i Second Sweden ikväll Kl 21.00


Lite om artisten....... onsdag 8 april
Billboard Magazine calls Buckley Moonwall, a.k.a. Gordon Vincent, one of the "Top Independent Artists in the United States". No matter how far into it he gets, somehow, he manages to remain a "singer songwriter on the edge... of something".
Buckley's life has been steeped in music. He calls himself a "passionate eclectic who happens to be extremely fortunate." Buckley believes that if you find something that you're good at, and something that brings you joy,
then you should work hard at it, and give it what you got.
Sedan fortsätter åartyt som vanligt med vår DJ FIA WYCLIFFE förståss
Välkomna kl 21.00